Izgubite strah pred zobozdravnikom. bolečino. iskrenim nasmehom.

Za vas si vzamemo čas in prilagodimo zdravljenje vašim potrebam. Z zdravljenjem lahko začnemo takoj, ko želite, saj nas ne obvezujejo čakalne dobe. Zaradi stalnega izobraževanja in uporabe najsodobnejših materialov ter načinov zdravljenja so možnosti za uspeh zdravljenja zob in obzobnih tkiv večje.Kdo smo?

Individualen pristop k ustnemu zdravju z dolgoletno tradicijo, kjer vsakogar obravnavamo kot celoto. Ordinacija z družinsko tradicijo na tem mestu deluje že od leta 1980. V Zobni ordinaciji Anje Siegl, dr. dent. med. pripisujemo poseben pomen kakovosti zobozdravstvenih storitev in ugodju za pacienta. Zato verjamemo v samoplačniško zobozdravstvo, saj si samo na ta način lahko vzamemo za Vas dovolj časa in Vam tako zagotovimo najboljšo oskrbo. Ker ni dodatnega dela s koncesijo in obveznostmi, ki jih to predstavlja, so manjši tudi stroški. Zato Vam lahko ponudimo najkakovostnejše storitve po ceni, ki je na ravni doplačil pri storitvah na koncesijo drugod.

Ker imamo za Vas na voljo več časa, se Vam lahko bolj posvetimo in izvajamo kvalitetnejše storitve za ceno doplačila. To pomeni kakovost samoplačniškega zobozdravstva po dostopni ceni. Pri nas se trudimo za spoštovanje Vašega časa, zato ni dolgega sedenja v čakalnici, ampak pridete na vrsto ob uri, ko ste naročeni. Lahko ste na vrsti takrat, ko si to želite. Ker je vaš in naš čas dragocen. Uporabljamo vrhunske najsodobnejše materiale uveljavljenih blagovnih znamk. Prav tako na naše storitve nudimo garancijo. Naš cilj je trajnost dela in vaše zadovoljstvo.

Kontaktirajte nas

  • Naslov: Kopitarjeva 4, 1000 Ljubljana, Slovenija

  • Telefon: 031 778 296 / 01 43 43 800

  • Email: info@ordinacija.si

Sledite Nam